Poletni plavalni tečaji za otroke

Poletni plavalni tečajiPoletje se zelo hitro približuje in čas dopustov je skoraj že pred vrati. Razmišljate kam bi vpisali svojega malčka, da bi ga hitro naučili plavalnih veščin. Poletni plavalni tečaji so pravi naslov, da bo vaš malček hitro osvojil tehnike plavanja in bo tako v času vašega dopusta brezskrbno čofotal z vami na morju ali v bazenu.

Poletni plavalni tečaji se izvajajo na kopališču Kodeljevo. Potekajo kot neko varstvo, saj vaš malček poleg samega učenja dobi tudi zdrav obrok, tako da je poskrbljeno prav za vse. Na razpolago so vam 3 različni termini ter eno ali dvotedenskim varstvom.

Malčki bodo razdeljeni v različne skupine. Od tistih ki so prvič v bazenu, pa do tistih, ki jim osnove plavanja niso tuje. Tako bo lahko vaš malček obiskoval začetni ali pa nadaljevalni tečaj plavanja. Pri začetnem tečaju se otroci prilagajajo vodi, spuščajo po toboganih, igrajo z didaktičnimi pripomočki ter učijo elementarne tehnike plavanja. Pri nadaljevalnem tečaju pa izpopolnjujejo elementarne tehnike plavanja, se učijo novih tehnik plavanja, skokov na glavo, igrajo z raznimi didaktičnimi pripomočki ter se spuščajo po toboganu.

Poletni plavalni tečaji so namenjeni otrokom starejšim od 5 let. Tečaji bodo potekali pod vodstvom strokovnjakov, tako da bo za vaše najmlajše maksimalno poskrbljeno. Naj poletni plavalni tečaji za otroke poskrbijo, da boste na dopust odšli brez skrbi in da ne boste rabili imeti vsako sekundo oči na pecljih, kaj dela vaš otrok v vodi.