Ugoden najem tiskalnika znižuje stroške

najem tiskalnikaVsako podjetje za svoje delovanje potrebuje vsaj en tiskalnik. Brez tega pač danes ne gre. Različni dokumenti, ki jih prejemamo vsak dan, zloženke in navodila, ki jih tiskamo, za vse take in podobne dokumente, ki jih potrebujemo v fizični obliki, uporabljamo tiskalnike. Ampak – a ste kdaj pomislili, da bi najem tiskalnika za vas dolgoročno pomenil celo prihranek denarja v primerjavi s tem, če bi tiskalnik enostavno kupili? Kako lahko ugoden najem tiskalnika znižuje stroške podjetja? Če vas zanimajo odgovori na ta vprašanja, berite dalje.

Številne raziskave so potrdile dejstvo, da lahko stroški za izpis dokumentov na letni ravni predstavljajo tudi več kot 3 odstotke celotnih prihodkov.  V kolikor pa se odločimo za organizirano upravljanje tega področja v podjetju, lahko siceršnjo vrednost teh stroškov znižamo tudi za več kot 30 %. To je pokazala raziskava ene vodilnih analtičnih hiš na področju poslovnih tehnologij (Gartner). Najem tiskalnika bo veliko pripomogel k temu, da boste lahko v podjetju znižali stroške za tisk, hkrati pa boste tudi enostavno in učinkovito razbremenili vaše zaposlene na IT oddelku. Dejstvo je, da pri uporabi tiskalnika (za kopiranje, tiskanje, skeniranje) ne gre za nekakšno znanost in to nikakor ni najbolj pomemben del v podjetju, pa vendar brez tega pač ne gre.

Ko boste premlevali odločitev, ali se odločiti za najem tiskalnika ali ne, vam mimogrede omenim še podatek (preverjen), da za vsak evro, ki ste ga vložili v nakup (in ne najem tiskalnika), nastane še za dobre 4 evre dodatnih stroškov (kartuše/tonerji, nakup rezervnih delov, stroški servisa). Zakaj bi torej poleg nakupa dragega tiskalnika zanj v bodoče še plačevali dodatne stroške, če pa se lahko odločite za ugoden najem tiskalnika in tako ubijete dve muhi na en mah? Eno vodilnih podjetij v Sloveniji za ugoden najem tiskalnika je zagotovo MG-BIRO. Številna podjetja v Sloveniji so več kot zadovoljna z njihovimi storitvami, saj se vztrajno prilagajajo najnovejšim spremembam in zahtevam na trgu, tako da ohranjajo profesionalni nivo storitev in hkrati tudi dostopne cene za svoje uporabnike. O ponudbi za ugoden najem tiskalnika v podjetju MG Biro se lahko prepričate tudi vi, s klikom na zgornjo povezavo!