Spletna trgovina oblačil

Spletna trgovina oblačil Vam ponuja kopalke, dolge majice, krila, kratke hlače, obleke in tope.

Izbirate lahko med pestro ponudbo, ki si lahko pogledate na http://www.oblecise.si.

Kopalke imajo različnih barv, materialov, stilov, modelov. Pomembno je izbrati prave, saj se boste le tako počutile udobno v njih. Barve so večinoma žive, materiala sta elastin in najlon, stil je po modi, oblika je enodelna in dvodelna. Dolge majice so na voljo s črtami ali brez njih, v temnih in svetlih barv, dve vrsti materialov, ki sta največkrat uporabljena bombaž in poliester. Za Vas imajo majice, ki segajo do bokov in kolen.

Krila imate jeans ali navadna. Trenutno imajo akcijo, ki traja do razprodaje zalog. Velikosti so različne in prav tako materiali. Imajo jih za vse postave. Kratke hlače so različnih vzorcev, tipov. Narejene so iz kvalitetnega materiala in primerne so za vsako žensko.

Obleke so različne. Na voljo so dolge ali kratke. Pri dolgih prevladuje črna barva, za kratke obleke je bolj značilno, da so svetlih barv kot so oranžna, zelena, modra, roza itd. Ponujajo Vam tudi novo ponudbo oblačil in to so: kratke majice, obleke, topi, pajkice in obleke.

Spletna trgovina oblačil oblecise.si ima trenutno akcijo in sicer od -10% do -30%. V akciji so hlače, kratke majice, topi in obleke. Akcija traja do razprodaje zalog. V kolikor boste kupili katerokoli oblačilo iz trgovine oblecise.si Vam ga bodo dostavili v roku 14 dneh, če boste kupili iz dobavljenih izdelkov. Izdelki, ki so na voljo, Vam jih dostavijo najkasneje v roku 3 dni.