Poletna šola

Če se vaš otrok rad zabava in hkrati nauči kaj zanimivega, je za njega še najbolj primerna poletna šola. Šola Jezikač sedaj že kar osmo leto pripravlja poletno šolo, ki otrokom poleg športa in zabave nudi še učenje tujih jezikov.

Poletna šola vsebuje dva različna programa in sicer programa umetnik ter športnik. Oba programa se izvajata od ponedeljka do petka v različnih terminih. Poletna šola v programu športnik nudi več različnih tečajev v katere lahko prijavite vašega otroka. Tečaji pa so naslednji: tečaj golfa, kajaka, tenisa ter letos prvič še tečaj gimnastike. Oba programa oziroma tečaji so namenjeni in prilagojeni za osnovnošolce, ki jih nato razdelijo v skupine, ki so sestavljene glede na izbiro programa ter starosti. Poletna šola ima pri vsakem programu nekaj ur učenja tujega jezika, ki se porazdelijo skozi celoten program. Če vas starše ali otroka skrbi, da bo tega učenja preveč in premalo zabave oziroma drugega programa se motite. Kljub učenju bo letos še bolj pester program, saj je šola Jezikač, to potrdila.

Kliknite na zgoraj dodano povezavo, kjer boste našli uradno spletno stran Jezikačov. Na njej si boste lahko prebrali vse termine in dodatne informacije, ki vas mogoče zanimajo. Tako kot pri raznih športih, kot tudi umetniškem programu, dobijo otroci vse potrebne pripomočke, ki jih potrebujejo za izvajanje izbranega programa. Programe vodijo odlično usposobljeni kaderji, ki poskrbijo za strokovnost in varnosti ter dobro počutja vseh otrok. Poletna šola bo poskrbela tudi za raznoliko prehrano, katera je vključena v ceno. Zelo koristno je tudi to, da se bodo pedagogi tujih jezikov posvetili vsakemu otroku posebej in tako predelali snov v sklopu posameznega tečaja. Poletna šola je definitivno primerna za vsakega osnovnošolca, ki rad uživa ter želi poglobiti svoje znanje tujih jezikov.