Preprosta zamenjava upravnika

V primeru, da niste zadovoljni z trenutnim upravnikom vaših nepremičnin in se sprašujete kako zamenjati upravnika nepremičnin, si vzemite čas in preberite naslednje vrstice. Vsi si želimo, da se z našo nepremičnino ravna karseda gospodarno, to pa nam v današnjem svetu omogoča tudi upravitelj nepremičnin, ki je zadolžen tako za urejanje kot tudi za vsa večja popravila na nepremičnini. V kolikor z trenutnim upravnikom niste zadovoljni vam zamenjava upravnika omogoča drugo izbiro.

V kolikor je zamenjava upravnika možna si poglejte podjetje SPL, ki je imetnik certifikata Zaupanja vreden upravnik, ki ga podeljuje Zbornica za poslovanje z nepremičninami na podlagi vsakoletne presoje merljivih in preverjenih kriterijev o poslovanju upravnikov. Prav tako imajo več kot 50 let izkušenj z različnimi etažnimi lastniki širom Slovenije.

zamenjava upravnika

Omenjena zamenjava upravnika ter izbira za podjetje SPL vam bo omogočila transparentno upravljanje nepremičnin ter kakovost vzdrževanja vašega objekta ter vseh drugih storitev, ki so del področja upravljanja. V kolikor je zamenjava upravnika prava odločitev v vašem primeru, se morate zavedati, da izbirate upravnika za dolgoročno sodelovanje kar pa pripomore tudi k ohranitvi tržne vrednosti vaše nepremičnine, saj upravnik poskrbi za stavbe kot zaupanja vreden upravnik, saj na podlagi tega lahko nudijo najboljše pogoje za bivanje.

Postopek zamenjave upravnika je enostaven, naj bo pa to pretehtana odločitev vseh etažnih lastnikov, ki morajo biti del transparentnega poslovanja z novim upravnikom, prav tako mora biti vsem lastnikom omogočen vpogled v obračune poslovanja in koriščenja sredstev. Prav tako naj zamenjava upravnika oziroma novi upravnik ima izobražene in strokovno usposobljene zaposlene, ki dobro sodelujejo z etažnimi lastniki. Novi upravnik naj tudi vestno skrbi ter ureja tako nepremičnino kot njeno okolico, prav tako naj bo omogočena 24-urna asistenca v primeru kakršnih koli okvar ali drugih dogodkov vezanih na samo nepremičnino. Novi upravnik naj se trudi tudi zmanjšati stroške in ceno samega upravljanja, predvsem pa naj sodelovanje poteka transparentno ter kakovostno in strokovno v vseh pogledih.