Vse za nego nog

Vse za nego nogNaša stopala so velikokrat v stiku z različnimi podlagami. Dokler je neposreden stik stopal v naših prostorih v stanovanju, se nimamo ničesar bati, ko pa je stik stopala neposreden s tlemi na javnih površinah, lahko hitro staknemo različne težave oz. bolezni. Takrat je potrebna dodatna nega nog. Vse za nego nog vam nudijo v centru Pedimed. Nudijo vam kozmetično ter medicinsko nego nog. Poleg tega vam pomagajo pri odpravljanju težav, ki jih povzročajo glivice na nohtih ter vraščeni nohti.

Ste se morda vprašali, kakšna je razlika med kozmetično in medicinsko nego nog? Medicinska nega nog predstavlja oskrbo in nego problematičnih stopal, sanacijo in zdravljenje glivičnih nohtov sanacijo razpokane kože na peti ter kurjih očes brez kakršnih koli bolečin. Kozmetična nega nog predstavlja bolj estetsko nego. Med kozmetično nego sodijo pregledi stopal, kopeli, estetske pedikure, odstranjevanje trde kože in otiščancev, urejanje in lakiranje nohtov ter nanos ustreznih krem.

Glivice na nohtih so naslednja problematična zadeva, katere se lahko znebite z obiskom centra Pedimed. Glivice na nohtih opazite po spremenjeni barvi in obliki nohta. Le ta se odebeli, spremeni barvo in se začne drobiti. Glivice na nohtih običajno dobimo na javnih mestih, kjer je veliko vlage in se zadržuje večje število ljudi. To so tudi idealni pogoji za razmnoževanje glivic. Taka mesta so predvsem bazeni, savne, …. Strokovnjaki svetujejo tudi uporabo čim bolj zračnih obuval, saj so temna in ne zračna obuvala pravi magnet za razmnoževanje te nadloge.

Ostali so nam še vraščeni nohti. Ti povzročajo vnetje in bolečino, lahko pa tudi bakterijsko okužbo. Vraščeni nohti se največkrat pojavijo na palcu. Ta nadloga je prisotna tako pri moških kot pri ženskah.

V kolikor imate torej katerokoli zgoraj omenjeno težavo obiščite center Pedimed, kjer vam nudijo vse za nego nog.