Polikarbonatno steklo za vaš nadstrešek

Iščete prekatno ali polno polikarbonatno steklo za vaš nadstrešek?

Podjetje VEK je tu, da vam pomaga. Njihova ekipa vam lahko pomaga ter svetuje o načinu postavitve, velikosti ter lokaciji nadstreška. Kovinsko konstrukcijo ter polkarbonatno steklo lahko naročite na enem mestu, hkrati pa vam podjetje projekt načrtuje, zvari ter pokrije.

Ekipa VEK so zbrani strokovnjaki za polikarbonatno steklo. Vaše želje spremenijo v resničnost. Poleg tega nudijo cenovno ugodno dostavo, brezplačen razrez stekla, pa tudi namestitev plošč na vašo konstrukcijo ali konstrukcijo, ki jo želite in vam jo naredijo oni.

Zakaj je pametno razmišljati o nadstrešku? So praktični, cenovno dostopni ter pripomorejo pri izgledu hiše. Seveda se gre tu najbolj za zaščito vaših osebnih avtomobilov ter drugih vozil. Lahko ga postavite tudi nad vhod ali teraso, pomembno pa je, da vam bo služil dobro ter dolgo. Konstrukcije so lahko zidane, najpogosteje pa so narejene iz lesa ali kovine.

Vas zanima malo več o samih ploščah? Polikarbonatne plošče so znamke SUNLITE, polne polkarbonatne plošče pa so blagovne znamke PALSUN. Vsi izdelki so uvoženi iz Nemčije ter imajo vse certifikate, ki jih potrebujejo.

Je polikarbonatno steklo dolgo obstoječe? Zaradi trdnega ter odpornega materiala ima dolgotrajno obstojnost, njegova življenjska doba pa lahko traja tudi 15 let ali več.

Cena plošč oziroma stekla je vsekakor dostopna, nanjo pa vpliva sama vrsta izbranega stekla, njegovih dimenzij in drugih možnosti.

Nadstrešek je idealna stvar za vsako hišo. Omogočite si celoletno uživanje na terasi. Naj bo vaš nadstrešek več kot le streha, temveč okno skozi katerega lahko gledate v nebo. Zaščitite svoja osebna vozila ter prihranite stroške na raznoraznih popravilih zaradi vremenske škode. Ekipa VEK je tu za vas, da vam pomaga uresničiti vsako željo ter vaše ideje spremeni v resničnost.