Personaliziran jedilnik po vašem okusu

Ljudi velikokrat zanima, zakaj se odločiti za personaliziran jedilnik? V tem članku boste spoznali odgovore na vaša vprašanja in ali se vam ta korak res splača.

Personaliziran jedilnik je lahka in zdrava pot, ko nimate časa za pripravljanje in razmišljanje o vaših vsakdanjih obrokih, vi pa bi še vedno radi poskrbeli za vaše zdravje. Postopek je preprost. Pri nutricistu razložite vaše želje in cilje v prehrani, nato pa skupaj sestavite jedilnik, ki vam bo ustrezal na vaše želje, okus in življenjski slog, h krati pa so enostavni za pripravo.

Spreminjanje prehranjevalnih navad se začne z majhnimi in ne kompleksnimi koraki, ki izboljšajo vaše počutje. Pri tem vam pomaga sedem dnevni personaliziran jedilnik, ki poskrbi za zdravo in uravnoteženo  prehrano ter zadostnim vnosom hranil v vaše telo. Z jedilnikom ne boste potrebovali razmišljati o količini in vrsti jedi, ki jih boste pojedli namreč to na mesto vas storijo nutristi.

Če se ne morete odločiti, ali je personaliziran jedilnik dobra ideja za vaš življenjski slog vam na kratko opišemo pri čem vam pomaga. Če želite ideje za zdravo, uravnovešeno in enostavno prehrano, ne želite izgubljati časa z razmišljanjem o količini in stvareh, ki jih morda lahko ali ne smete jesti, ne želite se spuščati v analiziranje vsakega dela vašega obroka in vam velikokrat zmanjka časa za pripravo hrane, ste si že večkrat hoteli začeti prehranjevati bolj primerno vam in pri spremembah potrebujete ali želite podporo. Vse to vam omogoča obisk podjetja Nutrimentum.

S podjetjem vam bo v vaši prehrani uspelo narediti dolgoročne spremembe, v pomoč vam bodo pri natančnem izračunu hranil ter vam personaliziran jedilnik prilagodili.

V personaliziran jedilnik je vključeno natančen izračun mikro hranil, živila in recepti po vašem okusu, prilagoditev obrokov vašim ciljem, priložen nakupovalni listek, načrtovanje jedilnika je lahko namenjen tudi profesionalnim športnikom ter vegetarijancem, veganom, različnim alergijam in ostalim prehranskim navadam.