Zakaj je uporabna mini stretch folija?

Kaj točno je mini stretch folija? To je zelo raztegljiv, prozoren material narejen iz linearnega polietilena. Mogoče vam bo bolj znana po imenu streč folija, ovijalna folija, embalažna folija. raztegljiva folija in tako naprej. Ker je tako elastična je primerna za ovijanje izdelkov skupaj, da se ohranijo povezani in se med prevozom ne poškodujejo, saj je velikokrat kakšna razpokana cesta, kjer večja vozila kar malo poskočijo in ob enem vse v njem. Če vas zanima je je ta mini stretch folija si lahko ogledate spletno stran Kamm trade, https://kammtrade.si/stretch-folija/, kjer ponujajo razne podobne storitve.

mini stretch folija

Torej mini stretch folija se lahko dobi v širini pol metra po tri do pet kilogramov na različnih tulcih. V industriji je stretch folija zelo pomembna saj jo uporabljajo skoraj vsak dan, vendar tam izdelke ne ovijajo ročno, ampak strojno. Pri tem lahko znižamo stroške materiala, ker stroj porabi manj folije in je pakiranje tudi hitrejše. Mini stretch folija se uporablja lahko tudi v gospodinjstvu in tudi se skoraj vsak dan. Dobra je za ovijanje hrane in izdelkov, da podaljšamo njen rok in da se vonj ne razpusti po celem hladilniku.

Mini stretch folija pomaga ohraniti izdelek pred zunanjimi vplivi. Pri folijah in njenem delovanju vpliva veliko dejavnikov, na primer, če bo folija debelejša bo močnejša in ne bo potrebnih toliko ovojev, več kot je ovojev na paleti bolj so zaščiteni izdelki, ena vrsta folije lahko ustreza več aplikacij in večji kot je raztezek, boljši je film. Torej, če povemo na kratko, je mini strech folija idealna za gospodinjstva tako kot tudi industrije ali manjša podjetja. Nikoli ne vemo, kdaj jo bomo potrebovali in kdaj bo potrebno zaščititi kakšen paket preden bo poslan v tranzit. Sedaj veste tudi kje dobite tako folijo in kako do nje. Dobi se jo lahko sicer tudi v bližnjih trgovinah in spletnih trgovinah.