Otroške stenske nalepke

Ali si vaš otrok želi, da ima na steni svoje sobe metuljčke ali podobne stvari? Vsak otrok ima rad razne slike, ki ga osrečujejo in mu dajejo domišljijo. Če se zanimate, da bi najeli profesionalnega slikarja, ki bi na steno narisal sliko po vaši želji, bo za vas starše to zelo drago. Bolj enostavno je, da se odločite za otroške stenske nalepke, ter jih naroOtroške stenske nalepkečite preko spleta in tako privarčujete veliko denarja. Na zgornji povezavi boste našli idealno nalepko za otroško sobo, ali pa za katerokoli drug prostor.

Spletna trgovina stenska-nalepka.si ima na voljo različne nalepke po zelo nizkih cenah. Otroški motivi pa so v njej še najbolj priljubljeni. Na priloženi sliki vidite čudovite 3D barve metulje. Na zadnji strani imajo majhen magnet, s katerim jih tako enostavno pritrdite na steno. Zalepite pa jih lahko tudi z priloženim dvostranskim lepilnim trakom. V paketu boste dobili 10 različno barvnih metuljev, ki imajo na sprednji strani tudi bleščice, ki jim dajejo še bolj magičen učinek ter videz. Ta paket lahko enostavno naročite in zanj odštejete samo 10.90€ z DDV-jem. Vse otroške stenske nalepke v njihovi spletni trgovini so resnično vrhunskega videza. Na voljo imate tudi motive raznih drugih živali že od 9.90€ dalje. Trenutno vam ponujajo kar 30 različnih otroških motivov!

Montaža teh nalepk je zelo enostavna in primerna za vsakogar. Ko bo potrebno sobo prepleskati na drugo barvo, vam nalepke ne bodo delale težav. Otroške stenske nalepke ali pa katerokoli druge lahko z lahkoto odstranite in po pleskanju prilepite nazaj. Zato ni bojazni, da bi bilo potrebno kupovati nove. Pri montaži pa morate paziti, da je stena spet suha. V primeru, da jih ne želite več, jih odstranite in na njihovem mestu nebo nikakršnih sledov.