Optika Oblak d.o.o.

OptikaOptika je primerna za nakup novih sončnih ali navadnih očal, nakup kontaktnih leč ali optometrističnih pregledov vida.

Očesni pregled je za dober in jasen vid, saj se pri pregledu vidi ali so vaše oči zdrave, kontaktne leče so neopazne, saj lahko z njimi vidite tako kot bi imeli očala in korekcijski okvirji pokažejo vašo osebnost in okus za modo.

Optika ima za Vas različne vrste očal in to so očala Gucci, Look, Jaguar, S.Oliver, Hugo Boss, MaxMara, Tommy Hilfiger, Adidas, Lindberg in Bergman.

Poleg očal Vam optika nudi tudi nasvete, s katerimi si lahko pomagate do boljšega vida in svetujejo Vam tudi pri izbiri sončnih očal ali korekcijskih okvirjev.

Trenutno imajo v ponudbi poleg ostalih očal tudi tri nova in to so: očala Kioto Nakamura so z okvirji, ki se svetijo v temi, očala MaxMara imate lahko poleg navadnih tudi za sončna očala in očala Tony Morgan, ki so zelo lahka, saj tehtajo samo 10g in izdelana so iz kvalitetnega materiala, okolju prijazna ter so odporna na visoke temperature.

Optika pri Stolnici je edina optika v Sloveniji pri kateri se lahko naročite na natančne meritve kontaktnih leč in dioptrije očal, saj sodelujejo s priznanimi proizvajalci stekla.