Garažna vrata v Sloveniji

Garažna vrata potrebujejo vse hiše ter stanovanjski objekti. Veliko ljudi kupuje takšna vrata, ker se lepo ujemajo z okolico. Nekateri kupujejo garažna vrata, ki so estetsko kombinirana s hišo in imajo vgrajen proti vlomni sistem, ki vas ščiti pred nezaželenimi gosti. Če boste kupili takšna vrata, vam bodo v trgovini povedali, da bodo vrata delovala vsaj do 15 let. Če želite izvedeti kaj vse imajo na zalogi, pojdite na njihovo spletno stran, kjer boste dobili njihove podatke za kontaktiranje.

Kadar boste izbirali nova vrata potem pojdite na spletno stran www.hanus.si ter si zagotovite svoja vrata po ugodni ceni. Takšna vrata najdete tudi v podjetju. Vrata so narejena iz enega najboljših proizvajalcev pločevine na svetu, to je: Thyssen Krupp Group. V trgovini si lahko izberete klasični ali standardni tip garažnih vrat. Edina razlika je, da je pri nekaterih vzmet močnejša, pri drugih pa slabša. Garažna vrata so sestavljena iz lamel, kar pomeni, da so napolnjene s peno s katero tudi izolirajo vaše garaže.

garažna vrata

V garaži je potrebna izolacija, da ne moti okolice, kadar se v garaži opravljajo hrupna dela ali pa imate delavnico. Vrata lahko odpremo ročno od znotraj brez kakršnih težav, saj so vrata narejena na vzmeti. Vrata bodo imela električni motor s katerim boste lahko daljinsko opravljali, kdaj se vrata odprejo in kdaj se zaprejo. To vam bo zelo koristilo takrat, ko bo dež ali sneg, saj ne boste potrebovali stopiti ven iz prevoznega sredstva. Garažna vrata imajo senzor, ki zaznajo, če je pod njimi kakšna stvar, otrok ali žival. Vrata so ustvarjena tako, da se na njih ne morete porezati ali si priprti prstov, saj so zaščitili vse obrobe.

Zagotavljamo vam tudi, da se vaša garažna vrata ne bodo začela topiti ali strjevati pri temperaturah od: -40°C do + 50°C. Paneli, ki so daljši od pet metrov vam vgradimo posebne in močnejše ojačitve v notranjem delu vrat, da se vam vrata ne bi začela deformirati.