Vlaga

Dandanes je vlaga velik problem, saj s tem pride veliko problemov kot plesen, moker les in nato tudi kakšne živali ipd. Te vlage se ja pa težko znebiti, zato imamo tukaj za vas rešitev.  http://www.sanacija-vlage.si/ bo za vas dobro poskrbel in ne boste imelu več problemov z vlago in vsemi negativnimi stvarmi katere pridejo z vlago.

vlaga

Vse temelje oz. začetke izsuševanja kapilarne vlaga v zidu je že kar pred dvesto leti “postavil” profesor Reuss v mestu Leningrad. Ernst je nato v Švici leta 1935 porabil to pa še v praksi. S točno to metodo se je v tem času uspeško izsušilo že kar 30.000 objektov in vse brez vrtanja, gradbenih del, kemije, žaganja in rušenja.

Na obadva konca kapilare ( en las tanka cevka v zidu ) priključimo el. napetost in ugotovimo oz. “vidimo”, da tekočina prehaja od poz. pola k neg. Temu procesu v fiziki pravimo el. osmotski transport neke tekočine.

Pri sanaciji uporabljajo Wet ex – VLAGOSTOP kateri oddaja preciznno ravnane nizkofrekvenčne impulze, kateri ustavijo el. magnetni transport katerihkoli tekočin nazgor. Vlaga se začenja spuščati in na nar. način izhlapi ven.

S tem pripomočkom lahko kar trajno izsušijo in tudi ohranijo zgradbe suhe, katere je vlaga prizadela, katera je posledica pomankljive hidro-izolacije.

Ni pomembno kakšni so zidovi ali so betonski, kamniti, opečnati ali so iz različnih materialov – v vseh primerih je Wet ex – VLAGOSTOP učinkovit.

Generator Wet ex – VLAGOSTOP se mora postavljati nad višino vlaga ter radij naj sega preko zunanjega zidu. Postavi se ga lahko kjerkoli na vodoravno podlagom, za montažo pa poskrbijo oni.

Še kot dodatni plus pri napravi pa je, da so cenovno ugodni, ker nimajo vmesnih posrednikov, ni škodljivo niti za ljudi in prav tako tudi ne za živali, so izdelani z najnovejšo tehniko in tehnologijo zato so tudi zelo lahki in nimajo motečih emisij ter ne vplivajo na druge naprave.