Kakovostna toplotna izolacija za udobno bivanje

Ste vedeli, da se poleg fasade izolira tudi streha? Eden izmed bolj kakovostnih načinov izolacije strehe vašega doma je izolacija Termotop, ki presega tudi najvišja pričakovanja uporabnika. Termotop je enostavna rešitev pri montaži dodatni toplotni izolaciji podstrešnih prostorov.Njegova glavna prednost je, da je sama izvedba del izredno preprosta, hitra in neverjetno učinkovita.

Toplotna izolacija strehe se izvede takrat, kadar je vaš podstrešni prostor namenjen tudi bivanju. Ustrezna toplotna izolacija strešne kritine bo vaš dom uspešno varovala pred zunanjimi vremenskimi vplivi, vdorom vode in izgubo toplote – dovolj debela plast izolativnega materiala vas bo uspešno ščitila pred vdorom vročine poleti in zadrževala toploto v zimskem času.

Prednosti Termotop toplotne izolacije

Termotop združuje številne prednosti, zaradi katerih lahko brez dvoma govorimo o eni bolj priljubljenih načinov izolacije kritine:

  • Ena izmed glavnih prednosti Termotop izolacije je zagotovo hitro opravljeno delo. Pri njeni montaži se namreč izognemo posegom v izdelan stanovanjski prostor. Vsa dela se opravijo z zunanje strani, kar močno skrajša čas same izvedbe.
  • Odločite se lahko tudi za dodatno toplotno izolacijo Termotop, ki se montira preko nosilne konstrukcije iz zunanje strani.
  • Predhodno je možno dodati manjkajočo toplotno izolacijo med strešne nosilce
  • Gre za izredno varen material, ki je negorljiv. Poleg tega pa je zelo trpežen in trajnosten.
  • Toplotna izolacija je pokrita po celotni strešini površini, kar preprečuje toplotne mostove in izgube energije ter vam tako zmanjša stroške ogrevanja.
  • Preprečuje pregrevanje podstrešnih prostorov, ker ima Termotop material zaradi svoje gostote veli fazni zamik.

Dobra novica pa je tudi, da boste z odločitvijo za Termotop izolacijo lahko koristili sredstva EKO sklada. Gre namreč za naložbo v večjo energetsko učinkovitost. Na tak način pa naredimo tudi prvi korak k zaščiti naše narave in okolja. Če si tudi vi želite ustvariti dom, ki bo funkcionalen, prijeten za bivanje, hkrati pa tudi varčen, potem je Termotop prava izbira za vas.