V peklensko vročih dneh je strešna klima za avtodom nujna

Strešna klima Dometic ponuja strešne klimatske naprave ter širok izbor dodatne opreme, zato tukaj klikni za dostop do strani in celotne ponudbe. Strešni modeli so zelo učinkoviti in so idealni za prihranek prostora v vašem avtodomu. Ta strešna klima je majhna, lepa, varčna in je hkrati LED luč v več barvah za super vzdušje v vašem avtodomu na počitnicah. Omogočajo namestitev enote brez vpliva na aerodinamične zmogljivosti vašega vozila. AC enote in stropni sklopi za avtodom bodo poskrbeli, da bo vaš avtodom hladen in udoben vse poletje. Pri vožnji v vročem podnebju je hladen zrak v vašem avtodomu skoraj nujen. Če pa se nameravate odpraviti tudi na raziskovanje hladnejših krajev, potem vam ni treba skrbeti, na voljo so tudi klimatske naprave za avtodome z grelci!

strešna klima

Vse vrste avtodomov niso združljive z vsemi vrstami klimatskih naprav. Predstavili vam bomo nekaj stvari, na katere morate biti pozorni, preden se odločite, katero klimatsko napravo za avtodom želite kupiti za svoje vozilo. Dolžina vozila bi morala vplivati na izbiro vaših klimatske naprave. Močnejša strešna klima ohladi večji avtodom. V nekaterih vozilih ni neobičajno, da potrebujete več kot eno klimatsko napravo. Večji avtodomi, ki so daljši od 8 metrov, morda potrebujejo več kot eno klimatsko napravo za hlajenje celotnega vozila.

Za mnoge je avtodom kot drugi dom. Cilj je, da se v njem počutite kot doma, ne glede na to, ali kampirate v puščavi, gozdu ali v gorah. Večina klimatskih naprav za avtodome je strešnih klimatskih naprav, ki so nameščene nad glavo. Prepričajte se, da je strešna klima združljiva z vašim specifičnim modelom avtodoma, bo npr. strešna klimatska naprava morala ujemati z obliko strehe vašega avtodoma. Če na vaši strehi ni prostora za klimatsko enoto ali je vaša streha napačne oblike, lahko v notranjosti vašega vozila izberete druge rešitve. Strešna klima ne ob ovirala avtodoma pri vožnji in je dovolj majhna, da boste lahko namestil na streho še druge naprave.