Peugeot skuter 25: osvojite mestne ulice z vetrom v laseh

Pravijo, da kdor enkrat doživi vožnjo z vetrom v laseh, se mu ta za vedno vtisne v spomin in srce. Čar svobodne, a varne vožnje lahko sedaj izkusite tudi vi. To vam namreč omogoča Peugeotov skuter 25 – vrhunskoiin elegantni Kisbee, ki je kot nalašč za vožnjo po mestnih ulicah. Njegove prednosti so predvsem varna in udobna vožnja, lahka in priročna zasnova, vsestranska uporaba in pametne uporabniške rešitve. Skuter 25 vas bo dobesedno očaral, z njim pa boste odkrili vožnjo, kot je do sedaj še niste poznali. Dovolite, da vas Peugeotove vrhunske zamisli popeljejo v svet vrhunske vožnje in nepozabnih doživetij na cesti.

skuter 25

Zgodovina Peugeotovega skuterja

Peugeot že 120 let znanje in sredstva vlaga v razvoj dovršenih motornih ozil. Med rezultate dolgoletnega truda sodi tudi skuter 25, ki je del blagovne znamke Peugeot Scooters. Ta po besedah Costantino Sambuy-a ”izraža močen DNK značaj znamke Automobiles Peugeot in obenem je v osrčju strategije družbe Mahindra Group pripravljene za še večji prodor v premijski razred motornih dvokoles. Peugeot skuterji so lahko ponosni na dosedanje dosežke”.

Peugeot skuterji predstavljajo vodilno znamko na področju tehnologije motornih dvokoles. Svoj prvi motor so ustvarili že davnega leta 1898, od takrat naprej pa je razvoj ubral zelo strmo pot proti vrhu. Tako so že leta 1996 lansirali prvi električni skuter, ki je oral ledino na področju okolju prijaznih električnih vozil. Toda to še zdaleč ni vse, kar zmore Peugeot. V svoji zbirki imajo številne ikonične modele, ki so zaznamovali celotno zgodovino dvokoles. Med njimi je vsekakor potrebno omeniti dve motorni legendi na dveh kolesih – 103 in S55.

Danes pa čast svojih predhodnikov nadaljuje Kisbee skuter 25, ki velja za najbolj prodajan dvokolesni motor v Evropi. Omenimo naj še Speedfight, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnih skuterjev na tržišču in Peugeot Metropolis, tehnološko najbolj napreden trikolesni skuter. Brez dvoma lahko trdimo, da ima Peugeot v svojem rokavu skritega še marsikaterega asa. Med njimi pa je zagotovo tudi nova generacija električnih skuterjev.

Legendarni Kisbee skuter 25

Marsikdo ob misli na motor pomisli na vratolomno in ogrožajočo vožnjo, ki se pogosto konča tragično. Vendar temu še zdaleč ni tako. Zavedati se je potrebno, da smo na cesti odgovorni zase in druge, zato lahko z nekaj pameti, previdnosti in ustrezno urejenim vozilom, med vožnjo čisto zares uživate.

Proizvajalci skuterja Kisbee so varnost in udobno vožnjo postavili na prvo mesto. Tako je nastal skuter 25, ki se lahko pohvali z izjemno zasnovo, ki uporabniku omogoča maksimalno udobje in prijetno vožnjo po mestnih cestah. Za kar največjo stabilnost motorja in varno ustavljanje skrbijo 12 colske pnevmatike dimenzije 110/70-12 in kakovostne ter zanesljive zavore, nameščene na sprednjem disku.

skuter 25 1

Na udobje in lahkotnost vožnje skrbijo tudi hidravlični amortizerji, ki zagotavljajo okretnost motornega vozila. Skuter 25 pa se lahko pohvali tudi z ravnim in nizkim sedežem, na katerem lahko brez težav sedita dve osebi. Sedež združuje lastnosti, ki bistveno olajšajo vstop in sestop s skuterja. Ta je nameščen na višini 75 cm od tal in tako vozniku in sopotniku daje še večji občutek stabilnosti in varnosti. Skuter Kisbee je prav zaradi pozicije sedeža primeren tudi za vožnjo manjših oseb, ki se na klasične skuterje težje povzpnejo in se na njih posledično ne počutijo varno.

Eleganca, ki očara

Prav vsi Peugeotovi skuterji imajo prepoznaven in elegantno dodelan dizajn, s katerim se lahko kosa malokatera druga znamka. Vsak model zaznamuje precizna izdelava, pri kateri se uporabljajo samo najbolj kakovostni materiali, velik poudarek pa proizvajalec daje na majhne podrobnosti. Te pa so tiste, zaradi katerih so Peugeotova motorna vozila zares nekaj posebnega.

Skuter Kisbee Edition 25 velja za najbolj prodajan evropski motorni dvokolesnik, predvsem na račun vseh uporabniških prednosti, kakovosti in brezčasnega elegantnega dizajna. Njegove posebnosti so med drugim  LED svetlobni napis in najnovejši Euro 4 motor. Ker pa ni vse v lepoti, je skuter 25 tudi izjemno praktičen. Pohvali se lahko s prostornim predalom pod sedežem in priročno kljukico pred voznikom. Nanjo lahko na povsem varen način pritrdite torbo, nahrbtnik ali službeno aktovko.

Ne pozabite nase

Skuter Kisbee je primeren za najrazličnejše generacije, ki uživajo v sproščeni, okretni in varni vožnji. Vendar pa pri tem ne smete pozabiti niti nase. Kadarkoli se vsedete na svoj Peugeotov skuter poskrbite za primerna oblačila in obutev, ki vas bodo ščitila. Razmere v prometu so lahko nepredvidljive, zato bodite previdni. Sicer pa vam želimo veliko užitkov v vožnji z vašim novim skuterjem 25.