Se odločate za nakup podjetja?

Si želite ustanoviti lastno podjetje, pa sevam zdi, da je vaše znanje preveč pomanjkljivo, ali pa morda le nimate časa, da bi se poleg vseh obveznosti ukvarjali še s tem? Najpogosteje posamezniki v Sloveniji ustanovijo svoje samostojno podjetje, ali pa družbo z omejeno odgovornostjo. Marsikomu se zdi ustanovitev samostojnega podjetja nekoliko preveč tvegana, saj za dolgove odgovarjajo z vsem lastnim premoženjem, tudi osebnim.

Za razliko od samostojnega podjetja, ustanovitelji družbe z omejeno odgovornostjo za dolgove podjetja odgovarjajo le z višino premoženja družbe. Žal pa za marsikoga predstavlja oviro obvezno vplačilo osnovnega kapitala, v višini 7500 evrov. Ravno zaradi tega pa se v zadnjem času pojavlja čedalje večje povpraševanje za nakup novoustanovljenega podjetja.

Možnost za nakup podjetja vam ponujamo tudi mi! Smo mlado ter specializirano podjetje, ki resnim podjetnikom s poslovno idejo nudimo naše storitve. Nakup podjetja je enostaven postopek, s pomočjo katerega lahko pričnete poslovati že v naslednjih 24 urah. Podjetja, ki jih prodajamo, so bila ustanovljena le z razlogom prodaje, zato so brez zgodovine poslovanja ter dolgov.

nakup podjetja

Ali je tovrsten nakup podjetja varen? Nakup podjetja, ki je bilo ustanovljeno le z namenom prodaje je popolnoma varen. Pri nas vam to jamčimo. Glede na to, da je čas v poslovnem svetu zelo velika vrednota, zamujenih priložnosti ni mogoče nadoknaditi. Če je za vas ustanovitev novega podjetja preveč zamudna, se raje odločite za nakup podjetja. Končni rezultat je namreč isti, le da je postopek nakupa precej bolj preprost. Z novim lastnikom se le preprosto dogovorimo o ceni podjetja, nato pa pripravimo vso potrebno dokumentacijo. Nudimo vam izjemno nizko ceno nakupa – le 399 evrov ter dodatnih 238 evrov za kritje stroškov ustanovitvenega kapitala ter notarskih storitev. S strani novega lastnika podjetja bomo potrebovali le njegove osebne podatke, novi naziv podjetja ter imena dejavnosti, ki jih bo opravljal.