Salicilna kislina za zdravo in lepo kožo

Salicilna kislina je glavna sestavina v boju proti nečisti koži. Salicilna kislina blagodejno vpliva na obnovo kože in pomaga da se znebimo ogrcev, mozoljev ter raznih nečistost na obrazu. Če imate takšne in podobne težave ter mastno ali mešano kožo, je za vas pravi orehov piling z izvlečkom marelice, njegova glavna sestavina pa je salicilna kislina. Z uporabo tega pilinga dvakrat tedensko, si zagotovite čisto ter gladko kožo, na katero lahko brezskrbno nanašate ličila. Salicilna kislina v pilingu oža pore ter tako kožo osveži in jo naredi gladko, saj odpravlja nepravilnosti na koži.

Piling je primeren predvsem za mlajšo populacijo v najstniških letih, ko je koža lahko nezdrava ter ima nepravilnosti. To pa ne pomeni, da si ga občasno ne smejo privoščiti tudi starejši. Koža je namreč po uporabi gladka, sijoča ter ima zdrav videz. Salicilna kislina odpravi bakterije na koži, medtem ko zdrobljene lupinice oreha kožo zdrgnejo in odstranijo z obraza nečistoče. Potem pa pride na vrsto marelica, ki z vsebnostjo vitaminov ter antioksidantov kožo nahrani, jo pomiri in navlaži. Piling ima torej vse sestavine, ki zagotavljajo uspeh. Koža je nahranjena, nečistoče odpravljene, salicilna kislina pa odpravi nepravilnosti kože.

Za najstnike je lepa koža izrednega pomena, saj se veliko osredotočajo na zunanji izgled. Nezdrava koža pomeni nesamozavestnega najstnika, ki ima lahko kasneje v življenju težave s samopodobo. Salicilna kislina je že pomagala marsikateremu najstniku in najstnici zasijati na pomembnem zmenku, morda maturantskem plesu ali na rojstno dnevni zabavi. Odprava nepravilnosti v najstniških letih zagotavlja zdravo kožo tudi v zrelih letih. Salicilna kislina namreč čisti pore tako, da jih globinsko očisti in prepreči nastanek nečistoč, saj topi maščobo v porah. Z redno dvotedensko uporabo bo koža imela zdrav in sijoč videz.