Osupljiva safari Afrika

Dobrodošli vsi, ki vas zanima črna Afrika in njeni ljudje, peščene plaže, morje in safari! Spletna stran afrika.si vas želi popeljati na potovanje vašega življenja, v safari Afrika kjer boste odkrivali čudovite znamenitosti in kulture ter z vami deliti nepozabne občutke.

Obisk v safari Afrika vam Agencija Liberty Slovenia omogoča že več let. Obiskujejo jo redno in vejo kaj prodajajo saj imajo neprecenljive občutke.  Turizem je finančno dosegljiv in varen saj imajo izjemne vodiče ter nudijo nastanitev v preverjenih hotelih. Safari Afrika jim je zelo pri srcu, saj so jim prašne ravnice na katerih se pasejo gazele, zebre, sloni, žirafe in ostale živali tako zaznamovale, da tudi sami radi redno tja zajahajo.

safari Afrika

Safari Afrika je zelo posebna destinacija in bo sigurno presegla vsa vaša pričakovanja. Za nekatere je safari Afrika strast za druge pa pot življenja. Ljudje v Afriki so prijazni in dobrovoljni, tržijo pa samo v krajih, kjer je kvaliteta turizma visoka in poskrbijo za preživljanje popolnih in nepozabnih počitnic. Agencija ima poslovalnici v Južni Afriki in v Nairobiju, kar sta pa le še en razlog več da lahko potovanje v safari Afrika zaupate agenciji, ki z vami veš čas preverja kvaliteto in raziskuje skrite kotičke s potovanji v Afriko. Agencija vam omogoča tudi poroko v safari Afrika.

Mnoge stranke, ki so se odločile za potovanje, pogosto izlet ponovijo zaradi strokovnosti, fleksibilnosti, odličnega pristopa in organizacije agencije. Zavedajo se, kaj naredi potovanja posebna in trenutke osupljive in poznajo razliko med običajnimi in nepozabnimi turističnimi aranžmaji. Tudi sami so popotniki po srcu in se v Afriki počutijo kot da bi bili doma. Popotovanje lahko rezervirate v njihovi pisarni v Ljubljani na Dunajski 109 ali pa se dogovorite preko telefona ali elektronske pošte, ki ju najdete na omenjeni spletni strani.