Prigrizki

Odlična prehrana predstavlja osnovo vsakega uspešnega dogodka. Naj bo to prireditev, silvestrovanje, sestankovanje ali karkoli drugega – spodobi se, da svoje goste pogostite. Seveda je količina prigrizkov odvisna od samega dogodka, pa tudi od števila udeleženih, seveda pa velja, da dober gostitelj vedno napolni želodčke vseh udeleženih ter pri tem ne pozabi niti na posameznike, ki določenih sestavin morda ne jedo.

prigrizki

Catering je odlična priložnost, da se izognete lastni pripravi različnih jedi, ter delo raje prepustite profesionalnemu podjetju, ki ima s tem že ogromno izkušenj. V podjetju Pipo za vas opravimo celostno storitev pogostitve vseh zbranih. To vključuje pripravo vse potrebne opreme, kot so mize, stoli, pribor, kozarci, pladnji ter prti, nadalje pa tudi profesionalno pripravljeno hrano ter izbrano pijačo. Za popolno izvedbo bo poskrbelo naše osebje – slednje vedno pazi, da hrane ne zmanjka ter da so kozarci polni. Seveda se zavedamo, da dogodek v prvi vrsti gostite vi, zato se osebje vedno drži v ozadju, v samo dogajanje pa se ne vključuje.

Okusni prigrizki Pipo, ki jih pripravijo naši kuharji, so zanimive ter vizualno privlačne kreacije, ki zadostijo standardom vsake zahtevne stranke. Našo ponudbo različnih hladnih jedi tako sestavljajo zanimive mesne torte, sirni narezki, sadne torte ter kanapeji oz. obloženi kruhki. Pri pripravi prigrizkov ter samega ambienta v prostorih dogajanja vedno dosledno upoštevamo želje ter potrebe naših strank. Seveda se v samo načrtovanje z veseljem aktivno vključimo, kadar to želijo naši naročniki. Tako v organizacijo dogodka vnesemo naše znanje ter izkušnje.

Z okusnimi prigrizki, za katere bomo v celoti poskrbeli mi, se boste izognili vsem obveznostim priprave hrane ter se tako lažje posvetili ostalim vidikom dogajanja. Brezskrbno se boste lahko vključili v dogajanje, brez da bi vam bilo potrebno skrbeti, ali bodo prigrizki pošli ter kdaj boste morali pladnje ponovno napolniti. V podjetju Pipo imamo na področju organizacije catering dogodkov ogromno znanja ter izkušenj, o čemer pričajo tudi mnoge pozitivne reference, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani!