Kakovosten prenosni žar je trenutno hit poletja

Prenosni žar je super lahka naprava za pečenje hrane kjerkoli in ga dobite tukaj https://furlan.si/prenosni-zar/ ter naročite domov ali na katero koli lokacijo želite tudi, če ste na dopustu. Kakovosten prenosni žar je lahko na plin ali na elektriko. Najbolj uporaben je na plin, ker deluje kjerkoli, tudi v naravi za piknike, čeprav v bližini nimate elektrike. Je močan in se segreje v minuti ali dveh, zato ne boste zapravljali časa in bo hrana hitro pečena. Pečete lahko meso ali zelenjavo in sir ter ribe. Pa še palačinke in še na primer lepinjo, vse je možno.

prenosni žar

Izberite pravi prenosni žar za sebe, saj je več različic. Najprej se razlikujejo po velikosti plošče za pečenje. Izberite tako velikega, kot ga potrebujete, za družine večjega in za posameznika manjšega. Vsak pa gre v prtljažnik in ga boste lahko vzeli s seboj kamorkoli ali prenašali po vrtu, na teraso in balkon. Z žara bo tako dišalo, da bodo tudi drugi hoteli to jesti.

Prenosni žar je samostojen in ga lahko položite na katero koli ravno površino. Nekateri so tako narejeni, da imajo lastne zložljive noge ali pa so na ogrodju, ki služi za omaro in ima predale ter kljuke in police za kuhinjski pribor. Če nimate površine, kamor bi žar postavili ali ste v naravi, potem je nujno kupiti prenosni žar z lastnim stojalom, da boste bolj udobno pekli. Za žar lahko nabavite tudi zaščito proti vetru in tako boste lahko pekli tudi takrat, ko bo pihal veter.

Hrana z žara je bistveno bolj okusna, kot pečena v pečici, ker je pečena na hitro v lastnem soku in je zdrava, hrustljava ter sladka. Kdor še ni poskusil, ne ve, kaj zamuja. Nabavite žar čim prej, da boste razveselil svojo družino in prijatelje ter naredili okusno in zdravo hrano, ki jo bodo hoteli jesti vsi. Postali boste prava kuharska zvezda.