Ideje za praznovanje rojstnega dne

Praznovanje rojstnega dne je za otroke prav posebno doživetje, saj se neizmerno veselijo tistega dne, ko je vsa pozornost nesporno usmerjena v njih. Ker ura teče in nič ne reče, leta minijo kot bi trenil, poskrbite, da bo praznovanje rojstnega dne za vaše najmlajše zares krasno doživetje, nenazadnje je to tudi spomin za vedno.

Ideje za praznovanje rojstnega dne

Ponudnikov, ki ponujajo rojstnodnevne zabave je ogromno, tako da izbire imate veliko. Nekateri starši se odločajo za ene in iste lokacije, spet drugi se odločijo, da bodo vsako leto poskusili nekaj novega. Možnosti je res nešteto, od praznovanja rojstnega dne v obliki različnih delavnic do tematskih zabav, kjer animatorji zabavajo mlade nadebudneže. Za tiste, ki bi radi poskusili nekaj drugačnega je praznovanje rojstnega dne s konji gotovo zanimiva izbira, sploh če se tudi drugače radi zatekate v naravo ali pa ima vaš otrok rad živali. Poleg občudovanja konjička ga bo lahko vaš malček tudi jahal, kar je krasno rojstnodnevno darilo!

Praznovanje rojstnega dne

Rojstni dan s konji pa se lahko spremeni tudi v tematsko zabavo, ki je niti vi niti povabljenci gotovo še dolgo časa ne boste pozabili! Otrok se bo spoznal s konjem in naredil nekaj vaj za ravnotežje. Seveda pa bo otrok lahko konja tudi božal ter ga skrtačil in na tak način mu bomo predstavili, kako poteka življenje pravih jahačev.
Praznovanje rojstnega dne s konjem je lahko organizirano individualno ali pa za manjše skupine. Ko gre za skupinsko zabavo, bodo otroci streljali z lokom in za nagrado prejeli zlato podkev, po želji pa lahko organziramo tudi lov na skriti zaklad, ki je pri otrocih še posebej priljubljen.

Kavbojci in Indijanci za en dan

Pri otrocih pa so še posebej priljubljene tematske zabave, kjer se za nekaj dni prelevijo v kavbojce ali indijance. Kavbojski rojstni dan se dogaja na pravem divjem zahodu, v brunarici, ki se začasno spremeni v saloon, dobijo pa tudi čisto prave kavbojske klobuke. Zelo priljubljeno je tudi praznovanje rosjtnega dne v indijanskih šotorih – tipijih. Poleg igranja v šotoru, otroci dobijo čisto prave indijanske perjanice in okrasijo konja. Tako pri kavbojskem kot indijanskem rojstnem dnevu se lahko odločite za zabavo z jahanjem ali brez jahanja, v vsakem primeru pa boste uživali tako vi kot vaši otroci, neokrnjena narava in energija konjev pušča poseben vtis, zaradi česar se boste gotovo še vrnili nazaj. Več  praznovanju rojstnega dne si lahko preberete tukaj.