Podaljški za kitke za dolge, goste in čudovite lase

Če ste si vedno želeli imeti dolge in goste kitke, vendar so vaši lasje bili prekratki ali redki, obstajajo lasni podaljški za kitke, ki vam lahko pridejo zelo prav. Podaljški za kitke se enostavno vpletajo v vaše lastne lase, kar vam omogoča, da ustvarite različne frizure s kitkami. Ne glede na to, ali si želite videz daljših in bolj polnih las ali pa želite svojim obstoječim lasem dodati barvo ali novo dimenzijo, so podaljški za kitke odlična izbira. Poleg tega bodite pozorni – ena izmed najbolj opaznih posledic nošenja podaljškov je povečanje samozavesti! Z novimi podaljški za kitke se boste počutili elegantni, urejeni in pripravljeni na premagovanje vsega sveta!

Ustvarite čudovit in trajen videz z različnimi tehnikami pletenja

Da bi vaši podaljški za kitke dolgo zdržali, je pomembno, da zanje ustrezno poskrbite. Prvi korak je, da jih redno čistite. Enkrat na teden jih umijte skupaj s vašimi lasmi, vendar ni potrebe, da razpletete kitke iz vaše glave. Uporabite šampon, ki je primeren tako za vaše lase kot za podaljške. Pazljivo obravnavajte kitke in se izogibajte uporabi grobih kemikalij ali toplotnih orodij za oblikovanje, saj lahko s tem trajno poškodujete podaljške. Kje pa lahko kupite podaljške za kitke? Na vipbejba.si imajo na voljo širok izbor različnih možnosti, med katerimi lahko najdete tudi tiste, ki ustrezajo vašim željam in potrebam. Podaljški za kitke so narejeni iz visokokakovostnih materialov in ob pravilni negi vam lahko dolgo služijo.

Podaljški za kitke

Podaljški za kitke so dodatki, ki jih vpletemo v že obstoječe lase. Čeprav vpletanje vzame nekoliko več časa, je ta metoda bolj trajna. Obstaja več različnih tehnik pletenja, ki omogočajo različne videze, zato izberite tisto, ki najbolj ustreza vaši osebnosti. Če želite, da so vaše kitke zares lepe in dolgo obstojne, je priporočljivo poiskati pomoč frizerja ali izkušene osebe, ki se ukvarja s pletenjem las. Večina deklet pozna kitke in poleti si jih tudi želi. Kitke so priljubljene med mnogimi puncami, saj ne samo da izgledajo odlično, ampak tudi ščitijo lase pred vročino. Na voljo je več kot 40 različnih odtenkov kitk, ki so dolge 60 cm. Na voljo so enobarvne, dvobarvne, trobarvne in celo posebne kitke, ki se svetijo v temi.

Ustvarite svoj edinstven stil s kakovostnimi sintetičnimi podaljški

Z lasnimi podaljški za kitke lahko ustvarite svoj edinstven stil. Vsi podaljški so narejeni iz visokokakovostne sintetike, ki se dobro obnese in je enostavna za uporabo. Lahko si izberete barvo, ki vam najbolj ustreza, in ustvarite svoj lasten, unikaten stil kitk. Da bodo dolgo ohranile dobro stanje, pa je potrebno ustrezno skrbeti zanje. Nega kitk vključuje tedensko pranje z običajnim šamponom, ki ga nanesemo skupaj z lasmi na kitke. Važno je, da ko jih čistimo, da ne uporabljamo orodij za oblikovanje ali grobih kemikalij, kajti s tem lahko trajno poškodujemo lase.

V našem asortimanu imamo širok izbor podaljškov za kitke, ki so prilagojeni posameznim potrebam. Naši izdelki so narejeni iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo, če se zanje pravilno poskrbi. Posebej pomembno je, da se podaljški enostavno vpletejo v obstoječe lase, brez potrebe po razpletanju kitk s lasišča. Obstaja več različnih tehnik, ki omogočajo različne tipe kitk, tako da lahko izberete slog, ki najbolj ustreza vašim željam in osebnosti. Za dosego dolgo obstojnih in lepih kitk priporočamo, da poiščete pomoč frizerja ali izkušenega strokovnjaka za spletanje las.

Modne kitke za vse priložnosti

Tudi letos so kitke zelo modne, ne glede na to, ali gre za klasične francoske kite, ribje kosti, “mermaid” barvne kite, nizozemske kite ali druge. Pri box braids se razdelimo lase na kvadrate, kvadrate pa nato spletemo ali s podaljški ali brez njih. Debele ali tanke kitke določimo glede na debelino naših naravnih las. Cornrows braids so pletene ob glavi, kar je značilno za afriške in karibske kulture. Trajanje je podobno kot pri box braids, lahko pa se jih ali s podaljški ali brez njih. Francoska kita je ženstven slog, ki je primeren za vse priložnosti in jo lahko nosimo v službi, na družabnih dogodkih ali celo na poroki.

Nizozemske kitke, imenovane tudi Dutch braids, se pletejo s tehniko, ki je obratna od francoske kite. Namesto da kitke ležijo na lasišču, izstopajo iz njega. Frizuro lahko izboljšamo z dodajanjem kron ali ustvarjanjem več kitk, kar ustvari odličen videz. Barvne nizozemske kitke si v zadnjem času zelo priljubljene, imenujejo se tudi mermaid braids, ki se pletejo s priloženimi barvnimi podaljški in so še posebej priljubljene med mlajšimi generacijami. Za dekleta s krajšimi lasmi je oblika ribje kosti (Fishbone braid) primerna izbira.

Katero dekle ne pozna kitk? Katero dekle si poleti ne želi kitk? Poznate prednosti kitk? Ne le, da so videti kul, ampak tudi ščitijo vaše lase in preprečujejo pregrevanje. Na voljo je več kot štirideset različnih odtenkov kitk, dolžine šestdeset centimetrov. Ponujamo enobarvne, dvobarvne, trobarvne in celo posebne kitke, ki se svetijo v temi. Lasni podaljški za kitke so izdelani iz 100% kakovostne sintetike.