Plinski žari

Plinski žariPlinski žari so namenjeni pikniku na prostem.

V ponudbi so številni modeli, katere si lahko pogledate na www.salonpohistva.si/plinski-zari.

Plinski žari so običajno izdelani iz jekla v kombinaciji z lesom ter na vsaki strani obdani s pluto. Površina za pečenje je dvodelna. Zgornja je za pripravo manjše količine mesa oziroma služi kot odlagalna površina, da meso ostane toplo, spodnja pa je namenjena peki večje količine mesa. Odporna je na visoke temperature. Spodnji del plinskega žara ima kolesa za lažje pospravljanje.

Vsi plinski žari imajo segrevalno mrežo, ki enakomerno porazdeli toploto in tako ostanejo jedi tople. Namenjena je tudi počasnemu pečenju.

V kolikor menite, da imajo plinski žari previsoke cene potem je za Vas žar znamke Flamula, ker je majhen in priročen ter seveda tudi cenovno ugoden. Cena takega žara je 75,11€.

Plinski žari spletne trgovine SalonPohistva.si so zelo kvalitetni in uporabni. Poleg pečenja lahko naredite še kaj drugega, ker je zraven žara kuhalnik in lahko na njem skuhate juho, omako, čaj in kavo.

Zraven vsakega žara Vam piše kakšna je cena, kdo je proizvajalec,  opis in sliko izdelka in njegove lastnosti. Spodaj lahko podate še svoje mnenje o uporabi žara.

Plinski žari imajo zraven priloženo garancijo in navodila za uporabo. Žari so Vam na voljo po različnih cenah in sicer od 100€ naprej.