Peleti German pellets

V današnjem času se vse več ljudi vse bolj zaveda pomena ohranjanja narave in okolja zdravega ter čistega, saj je narava prostor, kjer ljudje živimo in nam daje vse možnosti in vire za preživetje. Narava je zato tako pomembna in vsak bi moral prispevat svoj del k temu, da jo ohranja čisto in urejeno. Poznamo že mnogo novih načinov in stvari, ki so bolj prijazni do okolja, kot na na primer čistilne akcije, ločevanje in recikliranje odpadkov. Ena izmed stvari, ki je koristna z okolje in, ki se v zadnjem času vse bolj uporablja so lesni peleti.

Lesni peleti se uporabljajo za ogrevanje prostorov. Izdelani so iz ostankov lesa, žagovine, lesnega prahu, odpadnega lesa in lubja. Najpogostejši so peleti iz smreke ali jelke, pa tudi iz mešanega lesa, ko na primer iz bukve in smreke. Po obliki so valjasti, dolgi približno šest centimetrov, široki pa okoli štiri milimetre. Pelete odlične kakovosti in ugodnih cen vam ponujajo peleti German pellets, najdete pa jih na spletni strani www.pleskar.eu.

peletiNa njihovi spletni strani si lahko ogledate odlično ponudbo peletov. Na voljo so vam pakiranja v petnajst kilogramskih vrečah ali v tonskih vrečah. Za ogled njihove ponudbe jih obiščite na spletni strani www.pleskar.eu.