Nakup, prodaja ali odkup podjetij

Firmica d o oBi se želeli podati v podjetniške vode? Nimate znanja o tem, kako začeti s podjetništvom? Morda nimate 7.500€ začetnega kapitala? Za vse te odgovore so vam na voljo v podjetju Firmica d.o.o.. Podjetje se je specializiralo za nakupe, odkupe, prodaje in ustanovitve novih podjetij.

To je idealno za začetnike, ki v začetku podjetništva potrebujejo veliko informacij kaj, kje in kako začeti podjetništvo. Ustanovitev podjetja je proces, ki je omejen z določenimi birokratskimi ovirami. Podjetje lahko ustanovi ena ali več oseb skupaj. Za odprtje podjetja d.o.o., se potrebuje ustanovni kapital v višini 7.500€. V kolikor tega denarnega vložka nimate, potem lahko za 399€ ustanovite podjetje preko podjetja Firmica d.o.o.

Poglejmo kakšen je postopek ustanovitve d.o.o. ja. Najprej na spletni strani izpolnite spletni obrazec, s svojimi podatki, podatki o novem podjetju ter označite nekaj polj, ki so pomembne za odprtje novega podjetja. Po oddaji obrazca v podjetju Firmica d.o.o. kreiraj ponudbo. V kolikor se s ponudbo strinjate, je edina zadeva, katero morate še urediti, podpis pogodbe pri notarju. Bolj podroben opis postopka ustanovitve podjetja najdete direktno na njihovi strani www.firmica.si. Poleg same ustanovitve podjetja imajo za vas še dodatne ugodnosti, ki vam bodo kot mlademu podjetniku še kako prišle prav. Gre predvsem za računovodske storitve, izdelave spletnih strani, prevode in druge storitve povezane s podjetništvom.