Gostovanje v Sloveniji

Potrebujete gostovanje v Sloveniji za svojo spletno stran ali spletno trgovino? Potem je najbolje, da se obrnete na spletno stran Neo-Serv in si tako izberete zelo zanesljivo ter cenovno ugodno gostovanje s katerim boste bili zelo zadovoljni. Poleg samega gostovanja pa vam ponujajo tudi domene. Kliknite na zgoraj dodano povezavo in si s tem preberite vse o gostovanju in še o marsičem drugem.

Gostovanje v Sloveniji

Pri spletni strani Neo-Server uporabljajo samo najsodobnejšo opremo ter hitre strežnike. Poskrbljeno je za varnost, prijazno podporo in hkrati zelo ugodne cene. Strežniki za gostovanje v Sloveniji so priklopljeni v slovensko internet, tako imenovano hrbtenico v enem še najbolj sodobnejših datacentrov v Sloveniji. Vsa njihova strežniška oprema je varovana tako pred izpadi elektrike kot tudi požari ter drugimi neprilikami. Sama soba je varovana z alarmnim ter protivlomnim sistemom, plinskim protipožarnim sistemom, raznimi klimatskimi napravami, ki imajo senzorje in UPS + dizelski aparat, katerega pa uporabljajo za neprekinjeno napajanje. Soba je varovana skozi celoten dan, kar 24 ur. Priporočamo vam gostovanje v Sloveniji z spletno stranjo Neo.Serv, saj so na tem področju že zelo izkušeni. Tako bo gostovanje v Sloveniji z njimi zelo hitro, varno in hkrati zanesljivo. Ko bo nek vaš poslovni partner v internetni brskalnik vtipkal vaš spletni naslov, vašo domeno, bodo njihovi zmogljivi strežniki z trenutno najnovejšo tehnologijo zanesljivo, hitro ter učinkovito servisirali točno vašo spletno stran.

Za gostovanje v Sloveniji imajo na spletni strani Neo-Serv na voljo kar štiri zanesljive in hkrati cenovno ugodne pakete, nad katerimi boste bili več kot dovolj zadovoljni. Ponujajo paket gostovanja Beli, potem Zeleni, Modri ter Rdeči. Paketi se razlikujejo po lastnostih, katere vsebujejo ter po sami ceni. Gostovanje v Sloveniji boste lahko tako uporabljali takoj, ko ga naročite. Zagotavljamo vam, da boste z paketi Neo-Serv naredili korak v pravo smer!