Baldahini za prikolice povečajo prostor na počitnicah

Baldahini za kamp prikolice so izjemno uporabni in večnamenski. Tu so ugodni in še vedno zelo kakovostni baldahini kot predprostori za kamp prikolice, ki jih lahko uporabite za predprostor za preoblačenje, sezuvanje, dnevno sobo, kuhinjo ali tudi za spanje. V njem lahko shranjujete stvari, hrano ali imate tudi dodatni hladilnik in štedilnik. V predprostoru imate lahko tudi živali, če ni prostora v prikolici. Če namestite dodatne ležišča, pa lahko sprejemate tudi goste in vas bo več lahko v eni prikolici, zato bodo vaše počitnice bolj vesele.

 baldahini

Baldahini so različni med seboj in izberete takega, ki vam ustreza. Predvsem se med seboj razlikujejo po tem, koliko dežja zdržijo, kako so debeli in kakovostni. Poglejte, da imajo vedno šive ter zadrge zelo dobro izolirane proti vlagi in da voda ne pronica skoznje. Naj bodo čim bolj kakovostni, da se ne kvarijo in ne pokajo. Pomembno je tudi, ali je nosila konstrukcija dovolj trdna, da zdrži padce vej in neurja ter burjo, ki je na primorskem zelo pogosta. Seveda je nujno, da zabijete v tla zelo dolge in močne kline, ki jih veter ne bo mogel spuliti ali skriviti in naj bodo železni, ne aluminijasti.

Baldahini so različnih velikosti za različne velikosti prikolic, zato morate zelo dobro pogledati, katerega vzamete, da ne bo prevelik ali premajhen, saj mora točno se prilegati vozilu, da ne boste imeli pod baldahinom poplave. Baldahini so tudi različno izdelani in imajo različno postavljena okna ter zavese. Lahko jih povsem zaprete, da se v njih ne vidi in da imate senco ali jih odprete, da je prepih in da sonce prodre skozi prozorna okna, ki se dajo odreti. Preglejte ga, da so na njem komarniki, da ne boste imeli z mrčesom težav. Nenazadnje seveda izberite barvo baldahina, ki ustreza vašemu vozilu in stilu ter okusu. Ko ga dobite, ga doma najprej preizkusite, da je res pravi, preden se odpravite na pot in da ugotovite, kako ga namestiti.