Izbor ženske pižame

Vsi včasih komaj čakamo del dneva, ko se lahko iz manj udobnih oblačil končno preoblečemo v udobno pižamo in se zleknemo v posteljo. Zato je zelo pomembno, da si zagotovimo pižame za ženske po ugodnih cenah.

Pomembno je, da  ženske pižame predstavljajo ugodje in h krati izgledajo elegantno, kakor je všeč vsaki posameznici. Ženska garderoba naj bi vsebovala pižame glede na letni čas, se pravi lahko izbirate med toplimi pižamami, ki s bolj podložene in iz mehkejših ter toplejših materialov, ki jo nosimo pozimi, ter med pižamami s kratkimi rokavi in lažjimi, tanjšimi materiali za med poletjem.

Pizame.si ima široko izbiro pižam različnih materialov in vrst. Pravijo, da so glavne prednosti pižam iz bombaža 95% sestavljenost iz celuloze, ki dobro vpija znoj, ter omogočajo redno pranje in dobro prenašajo višje temperature.  Bombažne ženske pižame so obstojnejše ter ne izgubljajo svoje elastičnosti in oblike. Bombažna pižama je zelo priporočljiva tudi ljudem z raznimi alergijami in občutljivo kožo.

Pižame iz setana so prav tako enostaven za vzdrževanje, vendar pa je v primerjavi z bombažem bolj občutljiv na razna pralna sredstva in temperaturo pranja. Po navadi je za setan značilno kombiniranje s čipkami ter značilnost leska, ki poda eleganten lesk na ženske pižame.  Navadno je priporočljivo svetlejše kose takih pižam prati ročno, saj temnejši kosi po navadi spustijo barvo. Saten je zelo priljubljen material za ženske pižame saj je gladek, svetleč in odporen na mečkanje ter mehak na otip.

Če imate radi udobne, mehke in vam je vseeno za večerno eleganco v pižami, je  na opis bolj priporočljiva pižama iz bombaža. Če pa se radi tudi za zvečer počutite elegantno, svetleče in udobno h vam bolj ustreza pižama iz setana z okrasom čipke. Naročite si jih lahko kot komplet ali pa kot posamične kose.