Miele hladilniki za vsako gospodinjstvo s funkcijo DynaCool

Če ne želite ravno vsak drugi dan hodit v trgovino in si želite kakovosten hladilnik, ki bo dovolj velik, da vanj pospravite prav vse kar nakupite, potem so Miele hladilniki s funkcijo DynaCool kot nalašč za vas. Več o Miele hladilnikih si lahko preberete na https://www.miele.si/gospodinjski/hladilniki-1720.htm. Miele hladilniki imajo funkcijo DynaCool, ki omogoča najboljše pogoje za shranjevanje živil in vina, saj je pri teh poleg temperature zelo pomembna tudi zračna vlažnost. S funkcijo DynaCool zrak s pomočjo vgrajenega ventilatorja enakomerno kroži, zato sta temperatura in vlaga optimalno porazdeljeni.

Vsi Miele hladilniki imajo tudi Miele ComfortClean police, ki so izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike in so posebej odporne proti razenju, kemikalijam in visokim temperaturam. Vse police v vratih lahko enostavno higienično pomivate v pomivalnem stroju, kar pomeni, da ročno čiščenje polic ni več potrebno.

miele hladilniki

 

Še posebej zanimivo pa je, da so hladilniki Miele izredno tehnološko napredni. Z aplikacijo Miele@mobile se namreč brez težav lahko povežete s svojim hladilnikom ali vinsko vitrino. S sistemom Plug & Play registrirate aparat v aplikaciji in že lahko prejemate informacije o njegovem statusu, ne glede na to, kje ste. Poleg tega lahko z aplikacijo upravljate posamezne funkcije aparata in ste zanesljivo obveščeni o napakah in opozorilnih signalih. Hladilniki imajo poleg tega tudi funkcijo PerfectFresh. V tem območju živila obstanejo sveža do trikrat dlje. Temperaturno območje med 0 °C in +3 °C nudi idealne pogoje za bistveno daljšo obstojnost rib, mesa in številnih mlečnih izdellkov. Sadje in zelenjava imata v polnem vlažnem predalu optimalne pogoje za shranjevanje z idealno temperaturo in visoko zračno vlažnostjo. Vitalne snovi, okus in konsistenca se dolgo ohranijo – za bistveno daljšo kakovost.

Kaj vse so še prednosti Miele hladilnikov? Omogočajo vam prosto izbiro postavitve, saj se lahko odločite med prosto postavitvijo, vgradnjo in vgradnjo pod pult. Vgradni aparati so primerni v primeru, da hočete hladilnik integrirati v dizajn svoje kuhinje. Opremljen je s sprednjo stranico vašega kuhinjskega pohištva ali z Mielejevo stranico iz plemenitega jekla. Aparate za vgradnjo pod pult pa lahko namestite pod delovni pult, kjer nudijo veliko prostora za vaša živila tudi v majhnih kuhinjah.

Vgradni aparati MasterCool so tudi del kolekcije. Gre za aparate vrhunskega razreda, v katerih se prepletajo najkakovostnejši dizajn, navdušujoče inovacije in edinstveno udobje. Aparati MasterCool vam odkrivajo povsem novo doživetje užitka in udobja. Imajo namreč videz, ki pritegne pogled, dovršen dizajn, edinstveno kakovost in maksimalno udobje.