Life coach tečaj je koristen za vse, ki želijo svojemu življenju dati nov smisel

Ste prišli do točke, ko ne veste več, kako naprej? Se vam zdi, da ste obstali in se zdaj ne morete več premakniti naprej? Je vaše življenje postalo monotono in ste tega naveličani? Se vam zdi, da nekaj zamujate, da vam nekaj manjka, da ne morete izpolniti svojih želja? Če ste na večino vprašanj odgovorili z da, potem vam svetujemo tečaj life coach – pošlji povpraševanje in se še danes vpiši na tečaj, ki ti bo spremenil življenje!

life coach

Life coach tečaj vam lahko pomaga do boljšega jutri.

Na kratko o life coachu

Na kaj ste pomislili, ko ste v naslovu zagledali besedno zvezo life coach? Ste sploh na kaj pomislili? Verjetno je večina izmed vas na članek kliknila zato, ker o tem ne veste nič in vas je po domače povedano »firbec matral«, kaj to sploh je. To je povsem razumljivo, saj gre za koncept, ki še ni tako zelo poznan, naš namen pa je, da vam na enem mestu na kratko predstavimo, za kaj gre in kako si lahko s tem konceptom pomagate v vsakdanjem življenju.

Pa začnimo kar na začetku. Life coach je program, ki so ga zasnovali strokovnjaki, namenjen pa je ljudem, ki imajo željo pomagati drugim, pa ne vedo povsem, kako bi se tega lotili, ljudem, ki so prišli do točke, ko so spoznali, da njihova pot ni taka, kakršno so si predstavljali v mladosti in si to želijo spremeniti, namenjen pa je tudi direktorjem oziroma vodjem, ki želijo okrepiti vez s svojimi sodelavci, pa jim to do zdaj ni šlo najbolje.

Program je zasnovan iz najnovejših tehnik in pristopov NLP, po koncu tečaja pa boste bogatejši za kompetence in znanja, s katerimi boste sebi in drugim lahko pomagali na številnih področjih – tako v zasebnem življenju kot tudi poslovnem. Po koncu tečaja lahko opravljate coaching, lahko pa tehnike in metode uporabite tudi pri vzgoji svojih otrok, pri komuniciranju s partnerjem in še pri mnogih drugih stvareh.

life coach

Life coach je strokovno pripravljen program.

Česa vsega boste deležni na tečaju life coach

Tečaj vam bo dal veliko novih znanj in tehnik, ki jih boste lahko vsakodnevno uporabljali pri odnosih z ljudmi. S pomočjo strokovnjakov se boste naučili, kako lahko partnerju/-ki, sodelavcem, prijateljem itd. učinkovito pomagate. Spoznali boste najnovejše tehnike in orodja, ki vam bodo pomagali pri vašem delu, naučili se boste, kako druge pripraviti do tega, da se premaknejo korak bliže k svojim želenim ciljem, v sklopu tečaja pa boste naredili tudi svoj marketinški načrt.

Life coach tečaj zajema 19 modul plus končni izpit. Na tečaju boste deležni veliko praktičnega znanja, saj boste s soudeleženci in gostujočimi klienti ves čas vadili in preizkušali naučene tehnike in metode. Po vsakem praktičnem delu boste s strani strokovnjaka dobili tudi povratne informacije, da boste vedeli, kaj bi lahko še izboljšali in pri čem ste se res dobro odrezali.

Kaj torej pridobite, če se udeležite tečaja life coacha

Definitivno pridobite več kot pa izgubite. Konec koncev, kaj pa se vam lahko zgodi, če poizkusite? V najslabšem primeru se vam bo vse skupaj zdelo neuporabno in boste pač počakali do konca, potem pa na vse skupaj pozabili, v najboljšem primeru pa boste bogatejši za veliko novih spoznanj, ki vam bodo spremenila življenje na bolje.

life coach

Po koncu tečaja boste bogatejši za nova znanja in kompetence.

Da bi vas res prepričali, da se odločite za life coach tečaj, vam bomo zdaj v sedmih točkah na kratko predstavili razloge za obisk tečaja.

Odprte poklicne možnosti. Mogoče imate že od nekdaj v sebi čut za sočloveka in radi priskočite na pomoč, a včasih ne veste, kako se pravilno lotiti zadeve. Po končanem tečaju boste opremljeni z vsem potrebnim znanjem, da boste lahko sebi in drugim pomagali pri spreminjanju življenja na bolje.
Nove metode vodenja. Če boste life coach metode uvedli v svoje podjetje, boste občutili velike spremembe na bolje. Komunikacija med zaposlenimi bo boljša, kar bo omogočalo lažje in hitrejše opravljanje dela.
Boljša prodajna uspešnost. Z life coach tehnikami boste svojo prodajo povečali, ne da bi se strankam zdelo, da se jim vsiljujete. Še več, stranke bodo nad vašim pristopom navdušene!
Korak v svetlejšo prihodnost. Uspešni ljudje so uspešni zato, ker se ves čas izpopolnjujejo in iščejo nova znanja, pripravljeni so narediti več in stopiti iz varne cone udobja. S pridobljenimi tehnikami boste strankam ponudili nekaj več in vaši rezultati bodo boljši.
Vztrajnost, vztrajnost in še enkrat vztrajnost. Zagotovo se vam je že kdaj zgodilo, da ste nekomu želeli pomagati, a ste pri tem kmalu obupali. S pridobljenimi tehnikami se boste naučili biti vztrajnejši in tako boste stvari lažje izpeljali do konca.
Spremembe na bolje. Na tečaju se boste naučili poslušati in slišati, kaj vam nekdo dejansko želi povedati, kar bo izboljšalo vaše odnose z ljudmi.

Life coach je edinstvena priložnost, da iz svojega življenja naredite nekaj več. Stopite iz cone udobja in se prijavite na tečaj, ki vam bo življenje obrnil na glavo!