Izdelava spletnih strani Vragec

Si želite svojo lastno spletno stran? Potem je izdelava spletnih strani Vragec prava rešitev. Tam poskrbijo, da vam izdelajo grafično urejeno spletno stran, ki bo všečna za vse uporabnike.Izdelava spletnih strani VragecIzdelava spletnih strani Vragec vam poleg izdelave spletnih strani ne nudi samo to ampak izdelujejo tudi spletne trgovine in nudijo tudi optimizacijo spletne strani kar pomeni da vam pomagajo, da bo vaša spletna stran na čim višjem mestu, ko bodo uporabniki vpisali ključno besedo vaše spletne strani.

Izdelava spletnih strani stane okoli več kot 300€ vendar se kmalu vse povrne, saj z dobro izdelano spletno stranjo lahko tudi tržimo, imamo več obiska kot da bi imeli slabo zasnovano spletno stranjo. Seveda kot sem že prej omenil, da za dobro mesto na Googlu je potrebna dobro izdelana spletna stran, ki mora biti narejena po določenih pravilih. Temu se reče optimizacija spletne strani.

Proces izdelave spletnih strani je sledeč: za dobro spletno stran je potrebna dobro načrtovanje sistema, kjer ugotovimo kakšno spletno stran si želi uporabnik, v kakšne namene jo bo imel in podobno. Izdelava spletnih strani je kar zahtevni proces, kjer je potrebno dobro načrtovanje, saj Google slabo izdelane spletne strani ne uvrsti zelo visoko. Naslednji korak je grafična postavitev spletne strani, ki jih želimo izdelati. Tukaj spletno stran oblikujejo po željah stranke. Ko končamo jo je potrebno tudi preizkusiti in ugotoviti ali vse deluje tako kot smo si zamislili. Vendar se tukaj izdelava spletnih strani ne konča. Ko spletno stran postavimo je potrebno tudi spremljanje spletnih strani, spremljati analize, koliko obiskovalcev smo zabeležili, koliko časa so se obiskovalci zadržali, kaj jim je na spletni strani všeč in kaj jih je motilo.

Izdelava spletnih strani pa ne temelji samo na izdelovanju ampak tudi izbiri domene, ki jo uporabljamo. Najbolj pogoste domene so .si, .com, .net. To so plačljive domene, ki stanejo 10€ na leto. Poznamo pa tudi brezplačne domene, vendar potem jih ne moremo spreminjati in ostanejo takšne kot so. Naprimer: vasseime.wordpress.com, vaseime.najbolg.si in podobno.