Gugalnik za vašega malčka

Z rojstvom otroka se tempo v družini močno spremeni. Ne samo, da je veliko dela z dojenčkom, tudi težje se opravlja vsa hišna opravila. Gugalnik po ugodni ceni definitivno pomaga pri lažjemu opravljanju dnevnih opravil v hiši. Otroški gugalniki pridejo v različnih velikostih in oblikah, tako da se jih lahko uporablja vse od rojstva otroka do večjih otrok. Potem pa je od staršev odvisno, kakšno vrsto gugalnika želijo. Obstajajo elektronski, ki namesto vas animirajo otroka, lahko pa izberete tudi takega, ki ima mizico za hranjenje ali pa je opremljen z igračami. Izbira gugalnikov za otroke je res velika, zato zagotovo vsak najde takega, ki bi bil najbolj primeren zanj.

gugalnik

Otroški gugalniki za vsako potrebo

Tako kot gugalniki za odrasle, so otroški gugalniki v prvi vrst namenjeni počitku. V gugalnik lahko položite otroka, ko je čas za popoldanski spanec. V njem bo otroku zelo udobno, vas pa ne bo skrbelo, da bi se mu kaj zgodilo. Ko je čas, da otroka položite v gugalnik, je tudi čas, da si vi odpočijete od posvečanja otroku. V tem času si lahko tudi vi vzamete čas za počitek, lahko pa je to čas, ko si prosti čas zapolnite z ostalimi deli, kot so hišna opravila, kuhanje ali skrb za ostale člane družine. Kar je pri otroškem gugalniku boljše, kot, da bi otroka položili v posteljo je to, da bo otrok zraven vas. Gugalniki so načeloma lahki za prenašanje in izgledajo kot stoli, zato jih lahko po mili volji prenašate. Lahko ga nesete tudi s seboj na teraso ali vrt.

Izbirate lahko med različnimi vrstami gugalnikov. Najbolj enostavne gugalnike lahko sami gugate. Nekateri imajo dodane igrače, da se z njimi otrok igra in mu ni dolgčas. Lahko pa je gugalnik elektronski. Tako gugalniki sami gugajo otroka in ga s svojimi funkcijami pomirijo in ga pripravijo da zaspi.