Časopis na dlani

Časopis nadlani.si je namenje vsem, ki živijo na Dolenjeskem, Posavskem in Beli krajini in je brezplačen. Izhaja v enajstih občinah in sicer v tiskani in elektroski obliki. Na njem lahko preberemo novice, kronike, dogodke, o športu, pogledamo, vreme, intervjuje, rešujemo ankete in ostale zanimivosti. V tiskani obliki časopis izide enkrat na mesec.

časopis na dlaniNa njem vidimo novice iz Dolenjske, Posavske in Bele krajine, ki jih drugače na večjih portalih z novicami ne zasledimo. Pod vsako novico lahko izrazimo svoje mnenje vendar ta ne sme biti rasističen in žaljiv. Časopis Na dlani nam približa dogajanje v naših domačih krajih. Poleg novic bomo našli tudi povabila na razne delavnice in dogodke ter tudi priročne nasvete za izdelavo kakšnega izdelka ali hrane.

Če hočete izvedeti samo aktualne novice ima časopis Na dlani tudi facebook in twitter profil, kjer ojavljajo najzanimivejše novice. Časopis Na dlani je zelo zanimiv tudi, ker si novinarji prizadevajo, da bi naredili čim več intervjujev. Objavljajo tudi lestvice najboljših npr. v avtomobilski industriji ali najboljša podjetja v Sloveniji. Število novic je več kot odlično. Vsak dan nam novinajri časopis na dlani ponudijo veliko število novih novic. Na njihovi strani v zavihku tiskana izdaja lahko najdete elektronsko verzijo tiskane izdaje časopis Na dlani.

Pri njih lahko tudi oglašujete svoje podjetje tako na spletni strani, kit v tiskani obliki časopisa. Posebnost je tudi, da spodbujajo bralce, da jim sami pošljejo povabile na kakšne dogodke ali celo, da bralci sami naredijo novico, ki je potem lahko objavljena v časopis Na dlani in sicer naj pošljejo bralci vse prispevke do 10. v mesecu.

Njihovo uredništvo se nahaja v Trebnjem: Uredništvo časopis Na dlani, Gubčeva cesta 35a, Trebnje. Telefonska številka je  07/30 99 505 in njihov e-mail: info@nadlani.si. Časopis Na dlani je torej odličen časopis, če hočete izvedeti čim več novic iz svojega domačega kraja.