Zakaj je koristen baterijski puhalnik listja in na kaj bodite pri izboru pozorni

Baterijski puhalnik listja zajame zunanji zrak in ga vrti s pomočjo motorja in ventilatorja z več lopaticami. Tako deluje baterijski puhalnik listja, saj ko se zrak vrti, ustvari centrifugalno silo, ki ga pošlje skozi manjšo cev puhala. Centrifugalna sila se nanaša na silo navzven v rotirajočem referenčnem okviru. Notranje ohišje vsebuje motor in ventilator z lopaticami. Zaradi tlaka v ohišju, ki ga je ustvarila centrifugalna sila, bo zrak iz puhalne cevi izstrelil z veliko hitrostjo in tako odpihne listje z vsake površine na urejen kup.

 baterijski puhalnik listja

Celotna hitrost zraka bo na koncu odvisna od izhodne moči motorja, ki jo ima baterijski puhalnik listja. Ko gre za izbiro pravega puhalnika za listje, je treba upoštevati veliko različnih dejavnikov, od moči in mulčenja do shranjevanja, vse je zelo pomembno upoštevati. Medtem, ko so puhala na bencin običajno močnejša, so tudi veliko glasnejša in okolju veliko manj prijazna. Puhalniki listja na bencin potrebujejo tudi skladiščenje bencina ali olja, kar lahko postane drago za vzdrževanje.

Baterijski puhalnik listja je veliko lažji in tišji od bencinskih puhalnikov listja. So zelo trajnostni in enostavni za shranjevanje. Nekateri puhalniki listja imajo vgrajeno nastavitev vakuuma. Večina vakuumov deluje na enak način kot nastavitve puhala, saj se zračni tok še vedno vrti na enak način; razlika je v tem, da je namesto tega usmerjen proti zbiralni vreči. Nekateri večji pihalniki listja so lahko okorni in jih je težko shraniti. Težji slogi lahko včasih postanejo nevšečnost, če vam puhalnika za listje ni treba pogosto uporabljati. Če nimate veliko prostora za shranjevanje, je baterijski puhalnik listja lahko izjemno lahek in ga je mogoče celo namestiti na steno za optimizacijo shranjevanja. Enostaven za uporabo in lahek dizajn je popoln za tiste, ki puhalnika za listje ne potrebujete dolgo časa. Ne glede na vaše potrebe obstaja vrsta puhalnikov za listje, ki ponujajo veliko različnih in učinkovitih funkcij, ki vam bodo pomagale na vašem vrtu. Poglejte zgornjo povezavo in izberite zase najbolj primernega.