Aloe vera je lepa in zelo zdravilna

Aloe vera je ponekod sveta rastlina, saj je izjemno zdravilna za kožo lai za uživanje česeve3da veste, katera je prava. Aloj je namreč veliko vrst in nekatere so precej strupene, zato le previdno. So pa izjemen okras in če si želite imeti svojo ter še napotke, katera vrsta je in za kaj jo uporabljati, sledite tej pvoezavi https://jerihonska-roza.si/sobne-rastline/aloe-vera/ in ugotovite, katero alojo boste kupili. Ali pa komu za darilo, če je ne boste imeli pri sebi v pisarni ali v stanovanju. Rastlina aloe vera je zelo hvaležna za vzdrževanje, ker gre za kaktus, ki ga ni treba dosti zalivati in lahko nanjo kar pozabite, ona pa bo lepo delala in tudi cvetela na svojem mestu. Morda ji kdaj enkrat letno daste kaj gnojila, nekaj vode in to je to.

aloe vera

Aloe vera za jest ima zelo majhne bodice in je mesnata, sočna ter svetlejše barve ter tudi je njena koža zelo tanka, pogosto ima belkaste pike. Medtem ko veliko alojo, ki ima temno zelene in sivkaste barve liste, z velikimi in bodičastimi listi, so ponavadi samo za zunanjo uporabo in niso za jest, ker so toksične, so pa izjemno zdravilne za kožo.

Aloe vera bo polepšala vaše življenje, prostor in vam tudi pomagal pri zdravi koži ter vnosu zdravilnih snovi, ki jih ta super kaktus vsebuje, hkrati bo razveseljevala druge obiskovalce in prebivalce prostorov ali pa bo to enako počela v pisarni. aloe vera vam bo prinesla dosti sreče in zadovoljstva in če to enako želite poslovnim partnerjem lai ljudem iz  vaše bližine, jim alojo podarite v lepem lončku, da jim prikličete nasmeške na obraze.

Če imate radi rastline, bo aloja vaša zvesta prijateljica, ki je hvaležna in nezahtevna, da več, kot potrebuje. Je pa to hišna rastlina, ki ma rada toplo podnebje, zato ni vesela zunaj na mrazu ampak v hiši skupaj z vami se bo najbolje počutila.