Ali potrebujete Canon servis?

Imate morda v svojem podjetju ali pisarni Canon tiskalnik in potrebujete kvaliteten Canon servis? V kolikor je temu tako se lahko obrnete na podjetje Fiteh. Podjetje Fiteh ima na voljo poleg servisiranja Canon tiskalnikov tudi možnost nakupa ali najema tiskalnika. Tudi če potrebujete tiskalnik in ga morda ne bi kupili, ga lahko najamete pri podjetju Fiteh. canon servisVsekakor je pomembno, da je ob morebitni okvari tiskalnika možen kar se hiter Canon servis. Ko se nam tiskalnik pokvari si vsi želimo kar se da hitrega popravila, da lahko delo poteka nemoteno. Ravno zato so nam pri podjetju Fiteh vedno na voljo za Canon servis. V podjetju Fiteh izvajajo Canon servis izkušeni mojstri, ki svoje znanje tudi redno nadgrajujejo in dopolnjujejo. Kot lahko vemo proizvajalec Canon ponuja največji izbor opreme za vsakogar tako poslovneže kot tudi posameznike. Podjetje Fiteh izvaja Canon servis tudi na domu ali v podjetju.

Kot je že omenjeno nudijo nakup tiskalnikov, skenerjev, namiznih računalnikov in vseh multifunkcijskih naprav. Poleg nakupa pa je možna tudi garancija oziroma podaljšanje garancije, popravil in servisa. Vsa omenjena oprema se lahko uporablja tako za domačo kot tudi poslovno rabo. Podjetje Fiteh nudi tako servise trdih diskov kot tudi Canon Servis celotne programske opreme. V servisu pa nudijo tudi poprodajo servisiranje programske opreme in vzdrževanje s prilogo licenc.

Canon servis izvajajo le z originalnimi rezervnimi deli ter potrošnim materialom Canona, kot so laserski bobni, tonerji v prahu in tekoči obliki, kartuše in podobno. Popravilo traja običano od enega do največ treh dni. V kolikor popravilo traja dlje vam omogočijo izposojo nadomestne naprave. V primeru, da naprave ni možno popraviti pa vam ponudijo druge rešitve.

Ker razumejo in vedo kako pomembno vlogo imajo tovrstne naprave se trudijo, da Canon servis opravijo kar se da hitro in kvalitetno. Mnogo strank je zelo zadovolnih in se z zaupanjem obračajo na njih, saj vedo, da se lahko bez pomislekov nanje tudi zanesejo.